Jedan mladić postao je zvezda na mrežama nakon što se na TikToku pojavio video na kojem je na dejtu sa lutkom na naduvavanje. Čitav događaj je dokumentovala konobarica "RH Rooftop" restorana u Severnoj Karolini, koja je zbog toga čak i dobila otkaz jer gazda ne dopušta snimanje gostiju.

"Radim u lepom restoranu, a morate da vidite šta je upravo prošlo kroz vrata", čuje se na spornom snimku koji danas ima preko dva miliona pregleda.

Kamera se zatim okreće i zumira mladića koji je u društvu lutke na naduvavanje!

Momak izveo lutku na naduvavanje na dejt TikTok/t_bjork

Pred njima je piće, a momak proučava jelovnik i sprema se da naruči hranu. Kamera zatim prikazuje konobara koji se drži za glavu.

Video je, očekivano postao internet hit, a nakon što se slegla prašina sada se u javnosti pojavio i glavni junak ove priče!

Momak sa lutkom
tiktok/papichulo2613 

Njegovo ime je Henri Erera i tvrdi da je izveo lutku na ručak jer je "izgubio u popularnoj igrici Fantasy Football", prenosi The Sun.

"Od prošle godine kažnjavamo najgore plasirane igrače. To je zapravo bila moja ideja! Znao sam da će snimak kad-tad osvanuti na mrežama", objasnio je na kraju kada je scena obišla svet.

Momak je objasnio zašto je izveo lutku na naduvavanje
tiktok/papichulo2613 

Bonus video:

NAJSLAĐI STANOVNICI ZOO VRTA: Ovi papagaji pevaju OPERSKE ARIJE, pričaju španski, a zbog OVOG ih svi OBOŽAVAJU (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija