Bivši vlasnik, sada kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović, gostovao je u jednoj emisiji sa suprugom, pevačicom Suzanom Jovanović, u kojoj se, između ostalog, dotakao ćerke Aleksandre.

Aleksandra se ne eksponira u javnosti, njene slike i snimke smo imali prilike da vidimo samo zahvaljujući objektivima paparaca, a prvi put "zvanično" kada se pojavila na svadbi svog brata.

Saša Popović i Suzana Jovanović su nekoliko puta isticali da su njihova deca, tačnije Suzanin sin iz prvog braka i Aleksandra "jako skromni", a u prilog tome svedoči i razgovor koji je čelnik Granda prepričao u emisiji.

Antonio Ahel/ATAImages ata

"Mi dođemo, donesemo neki Dolče i Gabana ili Luj Viton... Suzana joj kupi neku Šanel tašnu, ona pogleda i... kao šta će mi", rekao je Saša, pa se prisetio situacije kada je hteo da joj da "roleks" sat.

"Da ti da tata, da imaš, ideš s drugaricama...", kažem ja, a ona meni "Ja ni ne znam da gledam na sat, šta će mi to", rekao je Saša, a ubrzo nakon što je snimak iz emisije završio na mrežama, nastao je kolaps u komentarima.

"Deca bogatih ljudi nisu željni ničega, zato je njoj to pih", glasio je jedan komentar, dok je drugi korisnik bio začuđen činjenicom "da ne zna da gleda na sat". Drugi su pak tražili od Saše da "njima pokloni taj roleks ako neće Aleksandra, jer je to dve godine kirije".

Ovako izgleda Aleksandra:

Kurir / Zorana Jevtić Ćerka Saše Popovića Aleksandra Popović

Aleksandra je završila dva fakulteta, a kako je Saša ranije objasnio, svojim drugaricama radi nokte. Ona je završila i kurs za manikir i bavi se tim biznisom, međutim, sada je pokrenula još jedan.

Iako je milionerka, zahvaljujući roditeljima, Aleksandra je jedna od najskromnijih među decom poznatih, a o tome dovoljno govori i činjenica da je sama odlučila da pokrene posao. Ona je počela samostalni život, a pored manikira koji je radila kod kuće na Instagramu se nedavno pohvalila svojim proizvodima.

Popovićeva naslednica počela je da pravi nakit, i to da ručno izrađuje sama. Ona je usnimila svoj kreativni proces i pokazala i pojedine prozivode koje je napravila.

BONUS VIDEO:

Saša Popović o promenama u Zvezdama Granda Kurir

 (Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!