Pevačica Seka Aleksić gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je otkrila da je kao tinejdžerka bežala iz kuće kako bi išla s društvom na žurke. Seka je otkrila da je mamu nekoliko puta i uspela da prevari pre nego što ju je provalila.

"Bežala sam kroz prozor na žurke dok mama nije provalila. Mama je tada gledala “Kasandru” i znala sam da traje sat, sat i po, posle toga zaspi i onda imam vremena. Kasnije nisam mogla, morala sam da budem dobar đak da bih izlazila. Mama je bila jako stroga, trudila se da završim školu i budem čovek", rekla je Seka i nastavila:

"Više sam išla oko škole nego u školu, ali kada je bio važan kontrolni, bila sam tu. Od 14. godine sam radila i moji školski dani su tako izgledali. Ostvarila sam i svoj san i mamin, nikada ne bih bila frizerka, ali naši su takvi da je katastrofa da žensko ima samo osam razreda škole", rekla je pevačica u podcastu "Dragi Bravo", a kada je bila u jeku popularnosti na estradnoj sceni, Seka se pojavila i u jednom kultnom filmu.

Instagram/screenshot/seka_aleksic Seka Aleksic

"Na snimanje 'Mi nismo anđeli' sam dolazila i kada ne snimam ništa jer sam se sprijateljila sa svima, donosila sam im pite i torte. Pejaković je na mene ostavio najveći utisak, čujemo se i dan danas. Talentovan čovek, pun ljubavi, ponovo se rodio. Volela sam i onog Nikolu, a i ovog novog volim mnogo".

BONUS VIDEO:

PRIKRIVAM TUGU, U STRESU SAM SVAKODNEVNO! Seka Aleksić otkrila šta joj je u poslu NAJTEŽE, a zbog jednog gesta sina je PREPONOSNA! kurir televizija

(Kurir, MONDO)