Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pre nešto više od godinu dana pokrenuo je privatan biznis i otvorio nekoliko restorana brze hrane "Kod bake". Nedavno je otkriveno da su restorani zatvoreni i to lokali na lokacijama Bulevar kralja Aleksandra, Bulevar maršala Tolbuhina i Tošin bunar, što je sada poslužilo mladom reperu Vojažu da odgovori na prozivke.

Reper, koji je snimio duetsku pesmu s Cecom Ražnatović, i spot u kojem leži u kadi "od zlata", zamerio je Bogdanu Iliću što proziva njegov biznis s ledenim čajevima. "Druže, ovo ima ukus gela za tuširanje", rekao je Baka Prase komentarišući napitke s Vojaževim potpisom, nakon čega je reper reagovao na Instagramu.

U storiju je upitao jutjubera: "Burazeru, to što je tebi propao bznis, ne treba da prozivaš tuđe. Inače, kako idu restorani", pitao ga je Vojaž, nakon čega je Baka objavio njegovu poruku, ali i odgovor:

"Šta njake ovaj Blamaž? Pa, ne bih prozivao da ne prodaješ pi*aćku".

Pogledajte:

baka prase.jpg
Instagram/bakaprase/printscreen 

 BONUS VIDEO:

Vojaž i Nući o prvom solističkom koncertu u Beogradu Kurir

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!