Nekadašnja pevačica sastava Hurricane, koji je predstavljao Srbiju na Pesmi Evrovizije Sanja Vučić, prošlog leta pazarila je stan od 90 kvadrata u prestonici i platila ga 270.000 evra. U nov stambeni prostor je pustila profesionalce koji se bave unutrašnjim uređenjem koji su napravili pravu oazu mira.

sanja ne deli često detalje privatnog života s javnošću, ali je sada fanovima dala priliku da zavire u njeno carstvo. Prvo što se vidi jeste da su dnevna soba i kuhinja smeštene u jednu veoma prostranu prostoriju kojom dominiraju svetle nijanse, a čini se da je glavna zvezda iste velika žuta garnitura.

Pored toga, Sanja u jednom uglu ima svoj kutak za stvaranje, pa se tu nalaze gitare i klavir, smešteni ispred ogledala. Odmah u nastavku, sa leve strane, okačen je veliki televizor, a pored žute garniture su veliki i mali stočić u istoj boji, sa mermernom površinom, dok se iza nalazi bicikl za vežbanje, na kom je Sanja bila kada je snimala svoj životni prostor.

Sa druge strane prostorije je kuhinjski deo, dok je naspram nje veliko ostrvo sa dosta prostora za odlaganje, dok se sa druge strane njega nalazi nekoliko barskih stolica, a iznad stakleni lusteri. Čini se da Sanja baš uživa i u ogledalima, pa su oni smešteni na nekoliko mesta u prostoriji u kojoj najviše uživa.

Instagram/sanjalilwolf Sanja Vučić stan

BONUS VIDEO:

"NISAM MISLILA DA SAM DOBRA RIBA, NEGO SKROZ OKRNJENA!" Sanja Vučić nikad iskrenija: Nući je Lav kao ja, ON MI JE PROVEREN RECEPT  Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!