Proslavljeni folkeri Aco Pejović i Saša Matić bili su gosti emisije ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković gde je jedna od tema bila ''šta bi menjali u životu'', a u toku izlaganja otkrili su jednu zanimljivost.

Saša je rekao da se uopšte ne plaši letanje avoinom jer svaki let prespava: "Ja kada uđem u avion momentalno zaspim. Bukvalno se probudim kada sletim", rekao je on, a Pejović se nadovezao: "Obavezno ga budim kad smo zajedno u avionu. Dosadno mi bude da sedim sam i samo mu se obratim 'Nećeš Matiću, ja ti se kunem...'", dodao je on, pa se Saša opet uključio:

"Uđem ja tako prvi i kažem 'kako ću sad da spavam' i nemam pojma da je moj brat na letu... samo čujem kako vikne 'Nećeš, da j**** majku'", rekao je Sale, a svi u studiju su se dobro ismejali.

Aco Pejović je već decenijama prisutan ja domaćoj javnoj sceni, a svoj privatan život vešto pokušava da sakrije. U nekoliko navrata je isticao da pored uspešne karijere, svojim najvećim uspehom smatra brak sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke. O njima ponekad i govori, pa je tako o supruzi i tračevima o neverstvu koji su ga pratili nedavno pričao za MONDO.

saša matić
Pink/screenshot 

Da je veliki humanitarac želeo je da se nikad ne sazna. Tek nedavno je otkriveno da je donirao razne instrumente jednoj muzičkoj školi. Mladi talentovani učenici nisu mogli sebi da priušte kvalitetne instrumente, što je predstavljalo prepreku za njihov dalji razvoj i napredak u muzici, te je pevač odlučio da im pomogne.

"Ja to nikad ne bih ni pomenuo, nego moja razredna je to stavila na Instagram profil i objavila svim medijima. Bio sam izričit da ne priča o tome, ali ona nije dala i nisam baš mogao sa njom da se svađam", rekao je Pejović.

ATA Images/Anotnio Ahel 18. rodjendan cerka Aco Pejovic

BONUS VIDEO:

Aco Pejović MONDO/U. Arsić

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!