Milica Pavlović održala je sinoć spektakularni koncert u Novom Sadu pred 8.000 ljudi, nakon kog je imala konferenciju za novinare. Tom prilikom razjasnila je u kakvim je odnosima sa Grand produkcijom.

"Ono što bih volela da podvučem, jeste da sam ja u zaista prijateljskim odnosima sa 'Grand' produkcijom. Čujem se i sa Saletom, konkretno pregovore sam vodila sa njim, predugo su trajali za moj ukus. Ali verujem da sada postoji neka drugačija hijerarhija, ali opet podvlačim da je za moj ukus ovo previše čekanja za nekoga ko je devet godina toliko bio posvećen svemu što je stvarao u toj produkciji. Taj Jutjub kanal koji je ostao u vlasništvu 'Granda' je za mene onako malo bolna tema", započela je Milica.

Milica Pavlović
M. P./ATAIMAGES 

"Po ugovoru taj kanal na kraju pripada njima, ali ne mogu da se otmem utisku da je sve što postoji na kanalu delo mojih prstiju, mojih ljudi i jednostavno sam emotivno vezana za taj kanal. Nije samo reč o diskografiji, ja sam se trudila da publika stalno ima neku interakciju kroz kanal sa mnom. Sećam se da je Popović to javno rekao u jednom od intervjua, da u novo vreme, pre osam-devet godina, taj Jutjub kanal neke tamo 'Zvezde Granda' bio je u top pet kanala kod naših izvođača. Ja sam bila zapravo na šestom ili sedmom mestu, a ispred mene Severina, Ceca, MC Janko, Saša Kovačević, Grand produkcija... Možete da zamislite onda koliko smo moj tim i ja bili posvećeni tome", rekla je Pavlovićeva.

M. P./ATAIMAGES Milica Pavlović

"Zaista više ništa nije isto. Ja se sada nikada ne bih prijavila, a u ono vreme bih svakome preporučila. Zvuči surovo, ali sam iskrena. Ili da se ispravim ako bih se pojavila, vrlo dobro bih razmislila... U stvari ne, ne mogu da slažem ne bih se prijavila sada", otkrila je Milica.

Milica Pavlović je bila pod ugovorom "Grand" produkcije čak devet godina. Za to vreme izdala je tri studijska albuma, a "Grand" poseduje prava na sve pesme i spotove.

BONUS VIDEO:

Koncert Spens, Milica Pavlović Kurir

(Kurir/MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!