Marija Šerifović uvek iskreno pokazuje svoje reakcije i emocije. Na jednom nastupu, bila je očigledno iziritirana nekim iz publike pa je rešila da im "očita bukvicu". Marija im je žestoko odbrusila, zato što su sve vreme dobacivali dok je želela da održi mini govor.

"Vas četvorica ste toliko nevaspitani, da je to pakao. Neviđeno ste nevaspitani, ja to moram da vam kažem, praštajte. Stvarno ste nevaspitani. Ako razumete, ako ne razumete, prevedite im. Uh što sam se iznervirala, j***la bih im mater sad. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam, drugi put neću", rekla je Marija.

Marija Šerifović TikTok/tanjasrdjevic

Marija je nedavno održala prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a tada je za Blic otkrila kakve uspomene je vezuju za detinjstvo. "Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40-ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno, jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta", rekla je pevačica.

YouTube/Marija Serifovic Marija Šerifović s Vericom u Dubaiju

 BONUS VIDEO:

Marija Šerifović posvetila pesmu maloj Danki Kurir

(MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!