Sve je spremno za meč reprezentacije Srbije protiv Engleske, a cela zemlja navija večeras za naše momke. Folker Radiša Trajković Đani, jedan je od retkih srećnika koji će meč pratiti uživo iz Gelenkirhena u Nemačkoj.

Ovo je prva utakmica naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu, a svemu je prethodio sukob između navijača iz Engleske i Srbije kome su kumovali albanski navijači. To nije poremetilo našu podršku da svim srcem stane uz reprezentaciju, a da je uz orlove celim srcem pokazao je i Đani koji se uslikao na tribinama pored srpske trobojke sa prijateljima, a u jednom trenutku pokazali su i tri prsta.

Đani na meču protiv Engleske
Kurir/Nemanja Nikolić 

Mnogogbrojne javne ličnosti pružile su podršku orlovima, a jedan od njih je i najbolji svetski teniser Novak Đoković koji im je uputio video poruku.

Video poruka Novaka Đokovića fudbalerima
Milutin Vujičić, MONDO 

Đoković je poručio našim fubalerima sreću i da zajedničkim snagama dođu do uspeha. Istakao je da su svi navijači uz "orlove" i da je fudbal, naravno, najvažnija sporedna stvar na svetu. Poruku je zaključio uz glasan uzvik "Idemo, Srbija!", što je izvazvalo oduševljenje svih srpskih navijača u Gelzenkirhenu.

Takođe, i voditeljka Jovana Jeremić, pokazala je kako navija večeras, a predvidela je i rezultat koji priželjkuje.

Instagram printscreen / jeremicjovana, Instagram / jovanajeremic Jovana Jeremić u dresu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama  i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

Navijači ulaze na stadion MONDO/Milutin Vujičić

(MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!