Jovana Jeremić nikada nije krila svoje poreklo, niti koliko je ponosna na svoj Ljig u kojem je odrasla i izgradila brojne uspomene. Novinarske ekipe jednom prilikom su posetile rodno mestopopularne voditeljke, a komšije su tada otkrile sve njene tajne. Voditeljka je uvek isticala da su joj roditelji velika podrška, a 33. rođendan proslavila je sa majkom u jednom prestoničkom restoranu, o čemu se tad naširoko pričalo, dok Jovaninog oca nikad ne viđamo u javnosti.

On, za razliku od ćerke, ne voli da se ističe, a jednom je stao pred televizijske kamere, ne bi li otkrio šta misli o naslednici: "Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: 'Bravo, ćerko, samo napred'. Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje", rekao je tada.

"Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima... Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide... Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove", dodao je tada za "Premijeru, vikend specijal".

Jovana je jednom prilikom podelila na društvenim mrežama jednu fotografiju sa roditeljima, koja je oduševila njene pratioce: "Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi - isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam treća sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče", napisala je tad u opisu objave.

Jovana Jeremić je nedavno otkrila kakav odnos imaju njeni roditelji sa njenim emotivnim partnerom, biznismenom Draganom Stankovićem: "Obožavaju Dragana! Prvi put u životu je mama srećna", poručila je Jovana prvo, a onda otkrila da je majku blokirala na mrežama - "Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom".

Instagram/screenshot/jovanajeremic, TV PInk/screenshot Jovana Jeremic

BONUS VIDEO:

Jovana Jeremić pravi špagu pored bazena Instagram

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!