Popularna voditeljka Jovana Jeremić nikada nije imala problem da o svom životu otvoreno priča, međutim, kada je reč o članovima njene porodice, situacija je drugačija.

Tako je, primera radi, svojevremeno istakla da joj je brat bio ogromna podrška nakon razvoda od Vojislava Miloševića, međutim, upravo iz poštovanja, samo je jednom pokazala kako on izgleda.

"Em drag, em PREDRAG! Moj rođeni brat. Čovek koji mi je najviše pomogao posle razvoda! Sta reći, mislim...Njegovo srce je predobro. Previše!!!! Ljubi ga 15 godina mlađa sestra. Porodica", napisala je Jovana tada na Instagramu.

Inače, Jovana je jednom prilikom ispričala i neprijatnu situaciju iz detinjstva koja je lako mogla kobno da se završi.

Pričajući o odrastanju u kafani njenog oca "Dva brata" na Ibarskoj magistrali, gde je imala svakodnevno susrete sa velikim imenima sa javne scene, otkrila je da je često pravila nestašluke. 

Jovana Jeremić je ispričala situaciju iz detinjstva
pink tv / screenshot 

Tako se jednom sa bratom slučajno zatvorila u vitrinu za piće: "Srećom, Bog nas je spasao. Tada sam shvatila da ja imam neku misiju u ovom životu", započela je svoju priču Jovana u "Novom jutru".

"Brat i ja smo se zatvorili u tu vitrinu za piće. To nije frižider, to su vam one vitrine, koje morate da, izraziću se narodski, 'rgnete' svom snagom da biste ih otvorili, da biste izvukli gajbice. Sreća, ta vitrina je bila isključena, bila je spremna za bacanje u smeće, jer je bila stara, pa je guma od vratanca bila oslabila. Ali, mi nismo mogli da je otvorimo. I, pazi ti moj mozak, moj brat Aca naglo počinje da se guši. Napominjem, tada sam imala pet godina, brat i ja smo isto godište. Setila sam se da je iznad nas sudopera. Izvukla sam cev i mi smo disali na slivnik 10 do 15 minuta. Malo on, malo ja... Dok nisu probili vrata, dok nas nisu čuli. Bog nas je spasao", ispričala je Jeremićeva na kraju.

Bonus video:

Jovana Jeremić proslavlja rođendan Kurir

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!