Pevač Darko Lazić našase u centru pažnje zbog majke Branke Lazić. Prvobitno je objavljeno da se Branka udala za partnera Dragana Paunovića u opštini u Austriji, da bi potom popularni folker demantovao ove navode i rekao "lažu ljudi". Ubrzo je i Branka priznala da nije stala na "ludi kamen", a onda se oglasio i navodni mladoženja koji je poručio da su se ipak venčali samo formalno, kao i da uskoro planiraju da orgnaiziju i proslavu.

Ali Paunović se tu nije zaustavio i sada je ponovo za medije potvrdio da su ipak stali na ludi kamen, a kako je naveo, Branka je sve demantovala zbog sina.

"Ne želi da se daju izjave po novinama, prvenstveno zbog Darka. Drugo, ona ne voli ni svakome da daje izjave, to je razlog te priče. Darko, takođe, ne iznosi nikakve stvari iz privatnog života po novinama. Branka i ja smo zajedno trenutno, u Austriji smo. Za venčanje i veselje nemamo vremena, zbog poslovnih obaveza nemamo vremena da pravimo slavlje, biće otop-potom. Ovde u Austriji smo potpisali papir", rekao je Dragan za medije, a onda se Darko ponovo oglasio:

branka lazić, dragan paunović
ATA Images/Antonio Ahel/Facebook/screenshot/Gagi 

"Jedva čekam da se vratim, da se vidimo. To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka, jer mislim da sam ispao i više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi. Kakve on veze ima sa novinarima, moja majka nije javna ličnost, šta mene uzimaš u usta? Ja ovo ne želim. Stojim iza toga da se nisu venčali. Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, ako jeste, onda neka im je sa srećom, ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem. Trebalo je da budem obavešten o svemu", bio je besan pevač.

Instagram/darkolazicoffical Darko Lazić s majkom Brankom i Katarinom

BONUS VIDEO:

Darko Lazić Kurir

 (Informer/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!