Glumica Dragana Mićalović nedavno je objavila snimak u kom je govorila o tome koliko je ovo značajan period za nju i da je u "procesu koji je krila od svojih prijatelja i porodice", a onda otkrila da je reč o stanu koji je kupila još u decembru prošle godine. Ona je tek nedavno sve otkrila, a sada je otvorila dušu i iznela niz detalja.

"Još uvek nisam svesna šta sam postigla, jer već šest meseci, sedam, sa majstorima vodim ljutu borbu, prvi put prolazim kroz to. Kao što sam i rekla, ćutala sam o tome, nije znala ni moja porodica, niko sem majstora, arhitekte i mog prijatelja koji je snimao ceo taj proces. Naučila sam sve, i šta je košuljica, i sve... Mogu da gradim sad! Još uvek nisam svesna, gledam te zidove, gledaju oni mene, ne znam zašto se gledamo! Treba vreme neko da prođe da bih shvatila da je to moje, zaista", rekla je Dragana i dodala:

"Kada vidim mamu moju kako je ponosna, moje sestre, onda mi to dođe do pameti. Želim svima da dožive ovo! Kad dobijete vaših par kvadrata onda znate da je to samo vaše. Želim da podelim svoju radost. Možda će to nekog motivisati. Dugo sam mislila da li da se upustim u to... Šta ako ostanem bez posla, šta ako stane karijera, šta ako nemam da platim... Stanarski život me je više namučio! Motivisao me je najviše gazda koji je digao kiriju! Podigao je kiriju u roku od par meseci drugi, treći put, proplakala sam".

Instagram/mirjanamicalovic/screenshot Sloboda, Mirjana, Dragana Mićalović

Dragana je najbližima vest o kupovini nekretnine saopštila pre nešto više od mesec dana, na Uskrs. Draganina majka je tad bila jako emotivna, pa je umalo zaplakala. Mićalovićeva je onda objavila snimak iz novog doma i pokazivala šta sve poseduje, nije izdržala, pa je pustila suze od sreće.

"Dugo sam se tražila tamo gde me nije bilo, da bih se pronašla ovde. Zato ti započinjem ove redove na stranicama života, kao na daskama koje život znače... Dragi dnevniče, ne znam koliko koraka imam ispred sebe, ali dobro znam koliko sam koraka napravila da bih se pronašla između svojih strahova i svojih snova. Dok zahvalna ostvarujem samo jednu svoju želju. P.S. Veruj. Verujem", navela je bila Dragana u snimku koji je podelila na društvenim mrežama.

"23.12.2023. Mojih prvih par kvadrata života. Ako je nekad i delovalo da nema, ipak je sve imalo smisla. Moja prva velika životna odluka. Moj prvi samostalni korak. Moj dom. Moja priča", napisala je glumica tad u opisu objave.

BONUS VIDEO:

NOGE KAO ŠERON STOUN, DRAGANA MIĆALOVIĆ U VRELOM IZDANJU! Glumica u nikad kraćoj haljinici, SEVNULA G*ZA a kamera sve snimila Kurir televizija

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!