Pevač Džon Ledžend dobio je salvu uvreda na račun poslednjeg snimka koji je objavio na društvenoj mreži Instagram. Ledžend, koji je u srećnom braku sa manekenkom i voditeljkom Krisi Tejgen, rešio je da pomogne u reklamiranju proizvoda koji njegova supruga koristi, ali i usput zagolica maštu pratilaca.

Kako je to uradio? Tako što je snimao golu Krisi u kadi dok se kupa i skida šminku za telo koju je prethodno nanela. Snimak počinje kadrom u kojem se vidi prljava voda u kadi, a potom vidimo i manekenku, koja pokriva grudi i spira šminku s nogu.

Dok trlja govori da je voda prljava od prethodno nanete šminke, ali uzalud, pratioci su ostali u šoku "jer se valja u sopstvenoj prljavštini".

Kristi je i u komentarima napisala "da je to šminka", ali salve uvreda su se nastavile - "mogao je muž da te ne snima golu, za početak", "bolje da si se istuširala"... samo su neke od kritika i saveta koje je par dobio.

Pogledajte:

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!