Od kada su se na mrežama našle fotografije princeze Kaline od Bugarske sa sahrane kralja Ferdinanda I od Bugarske, javnost ne prestaje da polemiše o njenom neobičnom izgledu. I zaista, dovoljnan je jedan pogled da shvatite da princeza Kalina ne izgleda kao tipična princeza iz bajke.

Ona može da se pohvali izuzetno izvajanim mišićima zbog čega je porede sa Hulkom, a primetne su i brojne plastične intervencije kojima je potpuno promenila lik.

Kada se na to doda ekcentričan stil, jasno je da je Kalina potpuno drugačija od ostalih princeza.

Uostalom, pogledajte neka njena izdanja:

Međutim, uprkos neobičnom izgledu, Kalina se može pohvaliti visokim obrazovanjem i zalaganjem za ispravne ciljeve. 

Podsetimo, od ranog detinjstva, imala je veliko interesovanje za umetnost. Otišla je u London i od tada se aktivno bavi restauracijom, primenjenom umetnošću i očuvanjem kulturno-istorijskog nasleđa.

Princeza Kalina od Bugarske izgleda potpuno drugačije od drugih.
Angel Naval/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Često se može videti kako nosi bugarsku nošnju svoje bake kraljice Đovane na raznim svetskim događajima, u kombinaciji sa modernim akcentima i detaljima.

Istovremeno, princeza je aktivno uključena u odbranu prava životinja i zaštitu prirode i životne sredine.

Ipak, čini se da je ljudima i pored svega toga interesantiji njen izgled, naročito sada kada su se pojavile stare fotografije. 

Ljudi ne mogu da sakriju iznenađenje zbog njene transformacije.

Kalina je i u ranoj mladosti imala svoj stil koji ju je izdvajao iz mase, ali javnost je saglasna - princeza je bila prava prirodna lepotica.

Pogledajte kako je princeza od Bugarske izgledala u mladosti:

Bonus video:

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!