Pevačicu Anu Nikolić upoznali smo na muzičkom festivalu s pesmom "Januar". Od tada je prošlo nekoliko decenija, Ana je doživela vrtoglavi uspeh. Usledele su priče o problemima u braku s reperom Stefanom Đurićem Rastom, prozivke zbog kilaže, potom naglog gubljenja kilograma, problematični snimci na kojima pokazuje lice i traži novac... a sada je aktuelna priča o njenom prvom poslu.

Ana je prvi novac zaradila kao konobarica, kada je rešila da sa drugaricom potraži posao kako bi imale dovoljno za svoje potrebe. Ana je ispričala svojevremeno da je za jedno leto zaradila više nego njeni roditelji zajedno, i to "puta 3".

"Kada sam počela da izlazim, trebao mi je novac. Međutim, roditelji su mi rekli da ne mogu da mi daju pare, jer nemaju. Rešila sam da se zaposlim tokom letnjeg raspusta. Drugarica Ana Stojančićević i ja smo uzele ajncer u ruke i počele da konobarišemo u jednom kafiću koji je slabo radio. Ali tog leta je procvetao. Svaki dan smo pravile šou. Zaradila sam dve ili tri mamine i tatine plate. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam srećna, jer volim kad sam nezavisna", prisetila se Ana Nikolić, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Ana Nikolić pravi akrobacije u gradu Instagram/ananikolicofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!