Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe više od decenije boravi u Americi, a kako su ranije pisali domaći mediji ukoliko je napusti, više neće moći da se vrati u nju. Iako su joj u Srbiji predviđali ozbiljnu muzičku karijeru, ona je iznenada odlučila da sve napusti i ode iz zemlje.

Keba je tokom korone istakao da ćerku nije video više od tri godine, iako je ranije često odlazio i sa suprugom kao i sam kada je imao turneje. Nataši je završila univerzitet Berkli u Bostonu, a zbog trajne boravišne vize godinama ne sme da se vrati u Srbiju.

Nataša je prošla i kroz teške trenutke, kada je jela jednu kiflu dnevno, a roditelji Olja i Dragan su joj finansijski pomagali. Oni su je nagovarali da se vrati u Srbiju, ali Nataša za to nije htela ni da čuje. Da bi plaćala sva dugovanja koja ima, ona je iznajmljivala stan koji je izdavala trećim osobama na dan. Osim toga, imala je i ozbiljne probleme sa bivšim dečkom, koji ju je prijavljivao policiji za uznemiravanje.

Navodno je i uzeta u zaštitu azila, ona može da boravi u Americi i dalje i da tamo legalno radi. Nataša ima kreditnu karticu, svoj auto, stan koji iznajmljuje. Ona se nada da će se i njen status uskoro rešiti i da će nakon toga svojim talentom dostići i koji stepenik više u karijeri.

Instagram/Printscreen/natashakeymusic Nataša Kojić

Pored toga što piše filmsku muziku, Kebina ćerka snima modne editorijale, statira i pojavljuje se u šou-programima, a Keba je jednom prilikom, za Informer, istakao da mu je jako teško zbog nje - "Nisam bio u Americi tri godine zbog cele situacije. Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan. Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je. Plačem za njom. Teške stvari koje osećam, pretačem u pesme. Imam dve, tri pesme koje sam posvetio njoj, ali ih još nisam snimio".

dragan kojić keba
Grand TV/screenshot 

BONUS VIDEO:

KEBA NAPRAVIO SPEKTAKULARAN ŠOU U STUDIJU KURIR TV Kurir TV

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!