Članica glavnog odbora SPS Ana Grozdanović, svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje slike akcija koje sprovodi i za koje se zalaže, ali i snimke na kojima možemo da je vidimo "u kućnom izdanju", dok peva i pleše ispred ogledala u svom velelepnom domu.

Sada je Ana promenila lokaciju i objavila par slika s fudbalskog terena, iznad kojeg se vidi bilbord na kojem su sprski reprezentativci predvođeni Piksijem.

Ana na slikama pozira obučena u beli minić i patike, u rukama je srpska zastava, a od rekvizita ima fudbalsku loptu. Političarka je objavila ove slike kao podršku reprezentaciji Srbije za koju navija na Euru, a pored slika je objavila i poruku:

"Reprezentaciji Srbije i celom stručnom timu, na Evropskom prvenstvu u fudbalu šaljem poruke podrške i najlepše želje za veličanstveni uspeh. Imate čast da na ovogodišnjim igrama predstavljate malobrojni ali herojski srpski narod, narod velikih humanista, naučnika, umetnika, tenisera, atletičara, vaterpolista, odbojkaša, košarkaša, šahista. Pokažite svetu da smo i velika fudbalska nacija. Živela Srbija Do pobede moćni vitezovi", napisala je Ana pored ovih slika:

 BONUS VIDEO:

Ana Grozdanović  Instagram/anagrozdanovicc

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!