Pevač Džastin Timberlejk je uhapšen. Kako se navodi, on je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju u Hemptonsu.

"ABC News" je izvestio da je 43-godišnjak uhapšen u ponedeljak uveče i da će se pojaviti pred sudom, danas, u utorak, 18. juna.

Pop zvezda ima dva predstojeća nastupa u Čikagu kasnije ove nedelje, nakon čega slede uzastopni nastupi u Medison Skver Gardenu u Njujorku sledeće nedelje.

Shutterstock/moviemaniacsDE, Shutterstock Džastin Timberlejk

Predstavnik policijske uprave u Sag Harboru rekao je za Miror da je pevač trenutno u pritvoru u njihovoj stanici. Kako prenosi Miror, rečeno je da će uskoro biti objavljeno saopštenje koje će baciti više svetla na situaciju - ali izvori sa direktnim saznanjima kažu da se to odnosi na saobraćajni prekršaj, a svi znakovi ukazuju na vožnju u alkoholisanom stanju.

Džastin je navodno otišao da se nađe sa prijateljima u hotelu u ponedeljak uveče u Sag Harboru na večeru i oko pola jedan rečeno je ušao u svoj auto da bi se odvezao tamo gde je odseo. Međutim, samo što je seo za volan, policija ga je zaustavila i privela.

BONUS VIDEO:

Bahata vožnja na putu za Zlatibor Kurir/Z.G.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!