Ros Dejvidson, javnosti poznatiji kao Ros Vilijam Vajld, nekadašnji pevač grupe Spandau Ballet, optužen je da je silovao žene dok su spavale.

Prema navodima tužilaštva na suđenju koje se održava u Londonu, porotnici su čuli kako je Ros "želeo odnose i po šest puta u toku noći i da je navaljivao na one koje bi ga odbijale".

Trenutno mu se sudi za prestupe protiv pet žena od čega su ga tri optužile za silovanje, dok on to bez prestanka poriče.

Ros, koji se pomenutoj grupi pridružio 2018. godine prema navodima iz sudnice, "imao je mračnu stranu da očekuje odnose onda kada ih i poželi, a posebno je uživao u onima koji bi se desili sa devojkama u dubokom snu", prenosi "Mirror".

Porota je bila u prilici i da pogleda pojedine snimke žrtava od po oko minut i po, tokom razgovora s nadležnima.

"Odvratno mi je ovo. Sećam se da mi je rekao za svoju fantaziju da spava s nekim ko je zaspao, a ko bi se probudio tek na vrhuncu", rekla je jedna od žrtava policiji, navodeći da veruje i da je "bila drogirana pre samog čina".

Dejvidson oštro poriče tri tačke za silovanje, seksualne napade, jednu za voajerizam, zastrašivanje, a sve između 2013. i 2023. godine.

BONUS VIDEO:

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE Kurir televizija

(24sedam, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!