Nakon raskida s Lazarem Granićem, pevačica Milica Todorović spakovala je kofere i otišla u Egipat na zasluženi odmor, odakle je fanove počastila "vrućim" kadrovima u bikiniju s plaže. Po povratku s letovanja, Milica je prisustvovala jednom događaju u Beogradu i svi su primetili da blista nakon kraha veze.

Pevačica se tom prilikom pred medijima osvrnula na bivšeg partnera, ali i na rođendan Jelene Đoković: "Odmorna sam, bilo je kratko. Ja more obožavam, meni prija. Zato vam se neću mnogo smeškati", započela je, a onda je pričala o rođendanu Jelene Đoković gde je uveličala slavlje.

"Kod Jelene i Novaka je bilo lepo, slavila je rođendan, ja sam im uveličala slavlje, nadam se. Bilo je jako lepo, Stevan i ja smo pevali. Novak i Jelena su najmanje zahtevna publika, šta im pevaš oni uz to igraju. Novak je veliki car, pevala sam mu mnogo puta. Voli i da zaigra i da zapeva, tako da smo igrali i pevali", rekla je ona.

Milica Todorović Jelena Đoković, rođendan  Instagram/milicatodorovicofficial

Da li si na letovanju prebolela ljubav?

"Nisam imala šta da prebolim. Nemam ništa ružno i loše da kažem o bivšem partneru, razišli smo se, kratko je to trajalo. Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepšla stvar", poručila je Milica koja je bivšeg prvo pitala da li je gej.

Instagram/milicatodorovicofficial, ATA Images/Antonio Ahel Milica Todorović

BONUS VIDEO:

Milica Todorović Instagram/milicatodorovicofficial

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!