Život legendarnog srpskog muzičara i frontmen benda "Riblja čorba" oduvek je intrigrao javnost, naročito kada su u pitanju emocije. Mnogi su mislili da je Bora Đorđević raskrstio sa bračnim životom nakon prvog razvoda, pevač se iznenada zaljubio u 26 godina mlađu Aleksandru i ona je 2010. godine postala njegova druga supruga. Ipak, taj brak nije potrajao.

Bora se 2014. godine razveo od Aleksandre, nakon čega je sreću pronašao pored 28 godina mlađe Dubravke Milatović. Pevač posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravku, a njegova današanja, treća i, kako roker kaže, poslednja supruga porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

Dubravka je Borina treća žena, a roker je na ruci istetovirao i njen lik, te joj je posvetio knjigu i ceo album "Da tebe nije". Nakon razvoda, Đorđević je upoznao Dubravku i preselio se u Ljubljanu. Venčali su se 2016. godine na grčkom ostrvu Santorini.

"Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju", rekao je Đorđević.

Đorđević je izjavio da je srećan sa svojom suprugom Dubravkom i da je ona promenila njegov život. On je takođe prestao da pije i puši, što pripisuje uticaju svoje supruge - "Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim", ispričao je tada Bora jednom prilikom i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe:

"Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost", rekao je roker tada.

Ovako Dubravka izgleda:

Pink scereenshot Bora Đorđević žena Dubravka

BONUS VIDEO:

KONCERT RIBLJE ČORBE U ČAST ALEKSIĆA! Bora Đorđević obratio se publici na TAŠU: Hvala što ste došli, pevaćemo Mišine pesme! Kurir televizija

(Story/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!