Majka jugoslvenske zvezde Dragane Todorović, poznatije kao Bebi Dol, Magdalena Megi Šarić je preminula. Megi, kako su je mnogi znali je posle kratke bolesti preminula u kući, u 90. godini, prošlog petka, prenose domaći mediji.

"Bebi je mesecima unazad bila psovećena samo njoj, čuvala je i pazila. Jako joj je teško, jer su je za godinu dana zatekle čak tri tragedije, smrt tetke, pa oca i sad majke. Ona se dobro drži", rekao je prijatelj blizak pevačici za domaće medije.

Poslednjih godina Bebi se potpuno povukla s javne scene, a o pokojnoj majci u medijima je samo jednom govorila.

"Moja porodica je godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica", istakla je Bebi jednom prilikom u emisiji "Premijera vikedn specijal".

TV Pink / screenshot, Kurir TV screenshot Bebi Dol

BONUS VIDEO:

POLICIJA ZAUSTAVILA BEBI DOL! Našli joj SEKIRU u torbi! Za sve kriv RIJALITI!  Kurir TV

(Telegraf/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!