Voditelj Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, godinama uživa u skladnom braku, sa drugom suprugom. S prvom ima nemilu priču koju je jednom prilikom podelio s medijima.

Žika se pre mnogo godina razveo zbog preljube, a vrhunac je bio što, ne samo da je uhvatio suprugu na delu s drugim muškarcem, već ga je on i udario i to u njegovom stanu.

"Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije!", rekao je voditelj u emisiji Magazin In i objasnio da je u pitanju bivša supruga, koja je odlučila da ode iz braka, ali da ostane u zajedničkom stanu.

"Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes".

BONUS VIDEO:

"OTKRIVAĆEMO TAJNE KOJE ĆE IZNENADITI LJUDE!" Žika Šarenica najavio novu emisiju na Kurir televiziji: BIĆE TE ODUŠEVLJENI Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!