Srpska preduzetnica i autorka romana "Amuage" Marijana Mateus, privlači pažnju javnosti od trenutka kada je izgovorila sudbonosno da bivšem treneru Partizana Lotaru Mateusu. Mateus ju je zaprosio u Njujorku, dok su helikopterom leteli iznad Kipa slobode, a uprkos priči kao iz bajke, par se nakon par godina razveo.

Lotar je kasnije uplovio u brak s zanosnom Ukrajinkom Kristinom Lilijan, koji je potrajao samo dve godine. Pisalo se da je vezu sa Lotarom Mateusom ušla dok je još bio u braku sa Marijanom, što je kasnije i ona sama potvrdila.

Marijana, koja je pre Lotara bila udata za Miodraga Kostića, s kojim je dobila troje dece, ostavila je prezime Mateus, i nastavila da se bavi kompanijom sa sedištem u Londonu, koja se bavi kreiranjem i prodajom poslovih uniformi.

Aktivna je na društvenim mrežama, gde neretko objavljuje slike sa egzotičnih destinacija i iz provoda sa prijateljicama, a kada s pratiocima podelili fotku u kupaćem nastane kolaps na mrežama.

Marijana u 52. godini izgleda savršeno, ima besprekornu liniju i more komentara "da izgleda bolje od duplo mlađih".

Instagram/marijanamateus/Printscreen, Instagram / marijanamateus Marijana Mateus

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!