Pevačica Jelena Karleuša, koja je poslednjih nedelja u centru pažnje zbog skandala koji se odigrao u ranim jutarnjim časovima u njenoj vili na Dedinju, juče se pojavila na izboru za mis Srbije.

Jelena je na izbor organizovan u centru grada došla u beloj, pripijenoj haljini s "plaštom" i frizurom poput slavne Merilin Monro, a potom priznala da je i sama, kao mlađa, razmišljala da se prijavi na izbor za mis.

"Kako da ne, ali nikada nisam bila dovoljno lepa. Nisam lepa kao ove devojke, ali smatram da pored lepote one poseduju i harizmu, šarm i intelekt. Nikada nisam imala manekensku liniju, ali način na koji sam ja donekle u dobroj formi ne bih preporučila. Imam dosta stresa", rekla je Jelena, a potom otkrila i ko je po njoj najlepša Srpkinja.

Jelena Karleuša
Kurir 

Jelena je za najlepšu Srpkinju izabrala glumicu, ali ne onu koju mediji godinama unazad proglašavaju za najlepšu - Slobodu Mićalović, koju je nekoliko puta Karleuša prozivala na mrežama.

Izabrala je njenu stariju koleginicu koju je čak nazvala srpskom Monikom Beluči:

"Sebe uopšte ne ubrajam u lepe žene, ali mogu da kažem da sam interesantna. Svakako zabavna, nikako dosadna, a i to neko ceni. Srbija je poznata po izuzetno lepim ženama. Prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić. Ona je klasična lepotica kao Monika Beluči, ali pre nje. Otprilike ta slovenska, srpska lepota, to je nešto što mislim da se izuzetno ceni".

Snežana Savić
ATA Images /Antonio Ahel 

"Izgled je definitivno nešto što je kratkog daha, a ono što ženu čini opasnom i neodoljivom je upravo njen duh i taj neki X faktor. Imamo puno lepih žena, ali zavodnice i fatalne žene su po nekom pravilu uvek posebne i specifične žene. Ovo je muška planeta gde vladaju muškarci i igra se po njihovim pravilima, živimo u muškim ratovima i zakonima, mislim da žene trebaju da koriste jedino lepo oružje, a to je lepota. Ova planeta bi bila savršena da njome vladaju žene, ne bi bilo ratova, a muškarci treba u budućnosti da služe samo za produženje vrste, jer nas guraju u apsolutnu propast".

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis Kurir

(Kurir,MONDO)