Proslavljenoj glumici Branki Petrić slošilo se tokom izvođenja predstave "Da krenemo ispočetka" u pozorištu Madlenianum. 

Zbog svega je morala da reaguje i Hitna pomoć, a glumica je prilikom pada povredila rame. Lekari su ubrzo stigli u pozorište, a glumica je prebačena u bolnicu. 

Branka Petrić se povredila tokom pada
MONDO/Stefan Stojanović Branka Petrić

Nikad nije prebolela smrt supruga

Podsetimo, glumica Branka Petrić nedavno je priznala da je za avanture svog pokojnog supruga Bekima Fehmiua saznala je tek kad je objavio autobiografiju.

- Bekim je imao potrebu da mi se poveri, makar i u knjizi, a znao je da ću ja sve, kao i uvek, prihvatiti prijateljski. U šali sam mu govorila da bih se ja na njegovom mestu ponela još i gore - govori Branka, koju je Fehmiu u knjizi opisao kao Amazonku, dok ju je s obale posmatrao u moru sa sinovima Uliksom i Hedonom.

- Bekimov odlazak ne mogu da prebolim, ali njegov postupak, koji ničim nije nagovestio, mogu razumeti. Duboko je patio zbog bujica mržnje koje su izazvale stradanja širom naše bivše zemlje - od Vukovara, Dubrovnika i Sarajeva do Kosova i Beograda. Verovao je u plemenitu misiju umetnosti, no osećajući da se to urušava, povukao se iz javnosti i prestao da prihvata uloge - kaže Branka Petrić za Gloriu.hr, te dodaje kako je njen suprug sebi oduzeo život metkom iz pištolja koji mu je darovao američki scenarista Kler Hafake.

Pročitajte još: BATA MU JE OPSOVAO "ŠIPTARSKU MAJKU" Tragična ljubavna priča našeg glumačkog para: Pogledala ga je "krvnički"

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula Kurir televizija

Izvor: Telegraf/ Mondo J. S.

Bonus video:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!