Dok su srpski reprezentativci zbog učešća na Euru u centru pažnje, u medijima svaki dan osvane po neka zanimljivost vezana za njihov emotivni život. Videli smo slike i snimke prelepih, nežnijih polovina naših Orlova, ali i čuli Emu Radujko, koja gostujući u emisiji AmiG šou, otkriva koji su joj fudbaleri slali poruke i lajkovali objave.

Bivša devojka fudbalera Uroša Račića je tada na pitanje "koja su dva frajera sa domaće scene koji su najbolji" odgovorila . "Dušan Vlahović i Luka Jović", a na dodatno pitanje da li joj je Dušan Vlahović pisao, Ema je odgovorila potvrdno.

Damir Dervišagić Ema Radujko

"Jeste, ali pre. Više se ne šalju poruke", rekla je Ema, a na pitanje da li mu je odgovorila, pevačica je rekla: "Ne reagujem, šta da odgovorim na emotikon?".

Sada je aktuelna jedna druga pevačica koju su povezivali sa reprezentativcem

Dušan Vlahović uživa u ljubavi sa Vanjom Bogdanović, a nekada su kolale priče da je bio u emotivnoj vezi sa ćerkom Mileta Kitića i Marte Savić - Elenom Kitić.

Instagram/elenakitic Elena Kitić i Mahrina

"Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu", , tvrdio je izvor za domaće medije.

"Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je pre bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vreme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gde god se pojavi, što je nekada umara".

Vlahović je demantovao ove glasine tako što je objavio fotografiju sa anonimnom brinetom, a Elena Kitić je na Instagramu poručila fanovima da ne veruju u sve.

BONUS VIDEO:

Dušan Vlahović trenira sa fudbalerima  MONDO/Dušan Ninković

(Blic, MONDO)