Influenserka Nikolina Kovačević godinama se oseća i ponaša kao žena, a onda se odlučila na operaciju promene pola i sada se mnogi okreću za njom, a da ne znaju da je nekada bila muškarac. Ona je sada pozirala na društvenoj mreži u haljini i istakla grudi, a onda su usledili komplimenti na račun izgleda.

Nikolina je celu operaciju snimala i objavila na Jutjubu, a sada je pozirala na društvenim mrežama.

Nikolina Kovačević
Instagram 

"Operaciju pola želim od kad sam prihvatila samu sebe. Tada sam možda imala oko 10 godina. Kada sam počela da čekam tu operaciju imala sam 16 godina. Želim je, jer smatram da ne mogu da živim ovako. Svi smo različiti. Priroda nije crno bela, nego je sve šarenoliko oko nas. Različiti smo i to je lepota ovog sveta. Meni je lično potrebna ta operacija i želim je zbog sebe", pričala je Nikolina i dodala:

"

  i da ne mogu da se krijem i stidim. Čak i da mogu da se opustim sa partnerom, jer mi je sve to stvaralo blokadu", napominje Kovačevićeva.

Nikolina Kovačević
Instagram 

Kako kaže, majka, koja joj je u životu bila najveća podrška potpuno je ostala uz nju."U životu mi je najveća podrška majka, a uzor mi je bila sestra, ona me je oblačila, učila kakva ću da budem sa muškarcima. Moj otac mi je bio životna lekcija kakav niko ne treba da bude. Odnos sa ocem je bio uvek loš, kada sam imala 18 godina, otkačila sam ga, jer sam znala da će mi samo smetati. Ogradila sam se, sklonila sam se od njega i napravila sam novi život za sebe. Mi sedam godina nemamo nikakav kontakt. Sada imam poslednju intervenciju promene pola, moj otac je bio pitan da pomogne, on je rekao da to ne želi. Nismo se ni videli, ni čuli sedam godina", rekla je Nikolina za Hype TV.

YT Hype TV Bosna i Hercegovina, Privatna arhiva Nikolina Kovačević

BONUS VIDEO:

transrodna žena Instagram/justthetip_

(Blic/MONDO/M.C.)


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!