Sin proslavljenog Džejmsa Bonda, Pirsa Brosnana (71), pojavio se na ulicama Londona nakon što je decenijama bio u ilegali. Kristofer (51)  je uslikan dok je bio u kupovini namirnica 21.juna.

Filmmejker je biološki sin Brosnanove pokojne supruge Kasandre i njenog bivšeg supruga Dermota Harisa, koji je odrastao uz proslavljenog glumca. Pirs je usvojio Kristofera i njegovu sestru Šarlot kada su bili još tinejdžeri.

Pirs Brosnan sa prvom ženom i decom
Karnbad / Zuma Press / Profimedia 

Smrt sestre i majke bolna tema za Kristofera

Kristoferova majka Kasandra kao i sestra Šarlot, preminule su od raka jajnika. Kasandra je tada imala 43 godine 1991., a njena ćerka u 41.godini  2013. Govoreći o smrti supruge 1991. Brosnan se osvrnuo i na sina Kristofera koji je tada imao 19: "Mogu da vidim bol u njegovim očima i prazninu u srcu zbog Kasandrine smrti".

Od puta ka uspehu do borbe sa porocima

Kristofer je studirao režiju na prestižnim univerzitetima UCLA i New York Film Academy, te je sve ukazivalo da mu je veliku uzor slavni otac. Radio je na produkciji nekoliko Pirsnanovih filmova - "Tomorrow Never Dies", "The World Is Not Enough" i "The Thomas Crown Affair". Pirs je kasnije u braku sa Keli Šej Brosnan dobio dvoje dece, ali je u jednoj objavi za Dan očeva 2022. spomenuo i Kristofera: 

"Mojim dragim sinovima, Parise, Dilane, Šone i Kristofere - hvala vam iz dubine duše na vašoj ljubavi na ovaj Dan očeva". Šon je jedini zajednički biološki sin koji je dobio u braku sa Kasandrom.

Odnos oca i sina uništili Kristoferovi poroci

Kristoferova zloupotreba narkotika tokom koje se jednom prilikom i predozirao, kao i učestalo krešenje zakona, primorali su Pirsa da se distancira. "Kristofer je i dalje veoma izgubljen. Šokantno - znam gde je, ali ima težak život", objasnio je glumac za Playboy magazin 2005, i dodao: "Mogu samo da imam jaku veru i nadu da će se oporaviti. Testirao je sve u ovoj porodici ali nikoga više kao sebe. Zna gde je izlaz, ali on to ne želi". Pirs je njihov odnos opisao kao "bolan", ali i da je ovo razlog zašto se isključio iz njegovog života.

Lepa i Srecna, Profimedia Pirs Brosnan

"Nikada ih ne isključite u potpunosti, ali ja sam morao to da uradim sa Kristoferom. Rekao sam mu - 'Idi, zaokupi se životom, ili se zaokupi umiranjem. Ja se molim za njega", prenosi Page Six tešku odluku Prsa Brosnana.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

"MUŽ MI JE BIO NARKOMAN, PRVI PUT SAM SE PREDOZIRALA OD KOKAINA" Eva Ras ispričala celo iskustvo: Ulazila sam u tuđe stanove Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!