Relja Popović i Marija Šerifović večeras će imati veliki muzički okršaj na Red Bull Sound Clash-u. Biće na dve različite bine, dok će publika biti u sredini! Relja je večeras došao na događaj u trenutku kada je krenula kiša i nevreme, a ono što je mnoge iznenadilo, jeste da su mu drugi nosili kišobran.

Relja Popović
Antonio Ahel/ATAImages 

Ovim povodom, Relja je otkrio šta to publika večeras može da očekuje. 

Relja Popović Kurir

"Nastup je dosta drugačiji od svih mojih dosadašnjih. Mislim da je ovo super prilika da se ljudi zabave, a što se tiče mog i Marijinog dueta, nismo ni stigli da pričamo o tome. Omiljena Marijina pesma mi je 'Ne voliš je, znam'." Na pitanje kome je bilo teže da uđe u ulogu svog "protivnika", Mariji ili njemu, odgovorio je: "Nemam predstavu, ali čućete sve, pa sami presudite."

Upitali smo ga i da li će, kako su obećali, nositi Marijimu odeću, a Šerifovićeva njegovu, kao i da li je spreman da joj pozajmi zlatnu kajlu koju nosi oko vrata. "Marija je rekla da možemo da zamenimo odeću, da. Ako mi traži kajlu, mogu i da joj poklonim, nije problem."

Marija Šerifović Kurir

Relja je otkrio da za sada nema zajedničku anegdotu sa koleginicom. "Nemamo, jer se nismo mnogo viđali, više smo se preko poruka dogovarali oko svega. Možda sada bude nastala neka anegdota", otkrio je, pa priznao da li će on i Marija nastaviti da se druže i nakon zajedničkog projekta. "Za sada je ovo samo posao, pa ga tako i gledam."

Pogledajte ko je sve od poznatih došao da im pruži podršku: 

ATA A AHEL Sound Clash Marija i Relja

 BONUS VIDEO:

Red Bull SoundClash Relja Popović Mondo/Milan Tadić/Uroš Arsić

 (Kurir/MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!