Pevačica Ćana decenijama je prosutna na sceni, a njena popularnost dodatno je procvetala kada su u nekoliko navrata sve društvene mreže obišli snimci sa privatnih veselja na kojima je nastupala.

Ubrzo je postala "kraljica najluđih upada", te je na proslave stizala u kamionu, tenku itd. Nedavno je otkrila da se bori sa opakim virusom, a svoj privatni život nikada nije naročito eksponirala u javnosti. Poput mnogih svojih kolega Ćana se proslavila pod pseudonimom, te malo ko zna koje je njeno pravo ime.

Ćana se zove Stanojka Mitrović! Brojne njene kolege poput Ane Bekute, Jane Todorović, Seke Aleksić i drugih su čitavu karijeru izgradile pod drugim imenom, a i njen je i te kako poznat.

Ovako je govorila o upadu kamionom na svadbu:

ĆANA O ČUVENOJ SVADBI I DOLASKU U KAMIONU! Progovorila kako je do toga došlo i otkrila kakve je još PONUDE dobijala! Kurir televizija

 BONUS VIDEO:

ĆANA ZAPEVALA VANVREMENSKI HIT UŽIVO U EMISIJI! Pevačica podigla ceo studio na noge POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)