Feđa Štukan juče se oglasio ovim povodom i istakao da su ga odveli iz reda pasoške kontrole nakon što su proverili njegove podatke u kompjuteru.

"Odveli su me iz reda nakon pasoške kontrole. Našli su nešto u kompjuteru. Onda je žena otišla sa pasošem… Čekam da mi jave o čemu se radi, nemam pojma šta se dešava", naveo je Štukan.

Feđa Štukan došao je u Beograd kako bi bio gost festivala "Krokodil" koji se organizuje u amfiteatru ispred Muzeja Jugoslavije, a Štukan je trebalo da bude večeras deo sofa intervjua.

MONDO/Uroš Arsić feđa štukan

Organizatori festivala su juče saopštili da su Štukanu oduzeli pasoš i odveli ga u pritvor, i da će ujutru biti deportovan nazad u BiH jer mu nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

sredinom juna prošle godine bosanskohercegovački glumac je zadržan na graničnom prelazu između BiH i Srbije nekoliko sati.

"SVO ORUŽJE JE BILO SRPSKO, ČAK I ONO KOJIMA SU SRBI UBIJANI" Štukan nema dilemu: Zaraćene strane su TAJNO sarađivale! Kurir televizija

 (Blic, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!