Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina, razveli su se pre nekoliko meseci nakon 22 godine zajedničkog života. Par je u braku dobio dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a njihov razvod nije prošao bez trzavica.

Nedugo nakon što je objavljeno da se razvodi, pevač je u nekoliko intervjua otkrio da je "radio i davao", a da je "kao svaki prevareni muškarac poslednji sve saznao". Nije izbegao ni da spomene da se Melina sa sinom Kanom "nije čula mesec i po dana", a za sve to vreme Melina nije istupala u javnost.

Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak intervjua iz perioda kada je par bio u ljubavi i kada je Melina govorila da "nije znala za Harisa Džinovića i njegove pesme", što je Haris prokomentarisao osmehom.

Pevač je pogledao voditeljku, dok je jeo, i rekao "Gledala je u mene kao u spomenik".

Na Melinino nastavljanje da je "tada živela u Hrvatskoj" i da zbog toga nije znala ko je Džinović, Haris se ponovo samo nasmejao.

Pogledajte:

 BONUS VIDEO:

Haris Džinović Privatna arhiva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!