Džez umetnica Lena Kovačević važi za jednu od najlepših žena na Balkanu, koja, uprkos trendu koji je zavladao među srpskim pevačicama, nije imala estetske korekcije na telu i licu već neguje prirodan izgled.

Jednom prilikom je ispričala da nosi teret svoje lepote.  "Treba da stekneš poverenje da umeš i da pevaš i da si dobar prijatelj i da si super mama i da si odlična ćerka i da si dobra žena, ti stalno moraš da dokazuješ da pored nekog pristojnog izgleda imaš još neke kvalitete. Lepim ženama se manje veruje to je problem. Ima jedna divna rečenica koju je moja majka uvek govorila, lepa žena je uvek kriva... ", rekla je Lena za “Scenu”.

Kurir/Nemanja Nikolić Lena Kovačević / Izbor za pesmu Beovizije

 Pevačica je priznala i da otiče, ali je da je pronašla rešenje: "Imam taj problem sa oticanjem. Strašno otičem i ujutru kad se pogledam izgleda mi kao da ću da puknem. Mnogi ne veruju, ali tako je. Pijem dosta vode, u koju stavljam đumbir i krastavac, trudim se da izbegavam slanu hranu naročito u večernjim satima i naravno sport. Plivanje mi dosta pomaže ali ne škodi ni bilo koja druga aktivnost. Takođe uzimam i neke suplemente koji ne obaraju pritisak, jer godinama kuburim i sa niskim pritiskom", ispričala je nedavno za domaće medije.

MONDO/Stefan Stojanović MONDO

 BONUS VIDEO:

Lena Kovačević MONDO/Uroš Arsić

(Blic, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!