Jovana Jeremić oduvek je za medije otvoreno pričala o svim temama, pa čak i svom privatnom životu ističući da nema šta da krije.

Ponosna na svoj životni put, voditeljka ne krije da je imala veliku podršku bliskih ljudi, a posebno je istakla svog bivšeg muža Vojislava Miloševića.

"Svi su ponosni na mene, moj muž prvi, Dragan je nevenčan sada... On je moj drugi muž. Voja mi je stvarno rekao jednom prilikom, bili smo na parkingu Pinka, zagrlio me je i rekao mi je: 'Srećan sam što sam imao priliku da jedan deo života budem deo istorije o kojoj će se pričati, a to je tvoj život', i tad su mi krenule suze", pričala je, dok joj je glas podrhtavao.

"On i ja smo stvarno prošli mnogo teške periode. Voja je bio uz mene kada ja stvarno nisam imala... Kada nismo imali, a kad smo se voleli! On je mene stvarno podržavao sve vreme, uvek je bio svestan toga da ja mogu, i on i moja pokojna svekrva... Milion puta uhvatim sebe kako razmišljam o njoj, koliko bi ona bila srećna da vidi sve ovo sad, da može da vidi koliko je Lea talentovana, Lea je pretalentovano dete za umetnost. Moj prvi muž nije mogao da proprati sve ono što sam ja htela. U jednom periodu života je za mene bio fantastičan. Takav treba da mi ostane u pamćenju! ", nastavila je, pa spomenula Dragana:

"Sutra da se nešto desi sa sadašnjim partnerom... Pa, zar nije lepo da ostanemo u fenomenalnim odnosima? Daće Bog da to ne bude, ali ako se desi, mi treba da ostanemo okej, on je formirao mene, ono što sam ja danas. Dragan ume da me prati, on ostvaruje moje snove", kazala je Jovana Jeremić za "Pink".

pink tv / screenshot, Instagram/screenshot/jovanajeremic Jovana Jeremić sa dečkom

BONUS VIDEO:

Jovana Jeremić plače zbog ćerke Instagram/jeremicjovana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)