Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika Stanoju Glavašu i obeležavanju praznika.

"Ovo je prvi put da me komšije vide jer kada dođem, onda odem samo kod tate i retko se švrćkam po selu i ašikujem. Svi su se slikali, svi me vole, ali to je zbog tate jer je on sa njima svaki dan i oni imaju osećaj da me poznaju. Kad me vide to je kao da me viđaju stalno", rekla je pevačica koja je na proslavu došla u beloj, uskoj haljini, zbog koje se razgovor nastavio u drugom toku...

"Opušteno idem kroz život dok je sestra dobar organizator, kod mene može danas, za deset dana ili nikad. To sa parama takođe i to mi je jako loša crta, ali opet to je flegmatičnost i ne opterećenost budućnošću. Sad da štekam neke pare, a sutra me udari grad veličine jajeta i? Treba da se živi sad. Trošim na dostavu hrane, gluposti i na pesme. Ne kupujem kod kineza, ali Maja mi kupuje. Skoro je otišla i kaže mi “plaćamo po sto evra i više jednu haljinu, a kod kineza ista za dve hiljade“. Ovu za sto evra mi pljuju i raspadne se posle prvog pranja, onda mi je bolje da platim dve hiljade dinara".

Rada Manojlović potpuno sredjena peva u prasini Privatna arhiva

(Blic, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!