Tea Tairović će samo tokom ovog leta od nastupa zaraditi čak 690.000 evra. Folk zvezda je najtraženija i od juna do kraja letnje sezone imaće 46 nastupa, na kojima će zgrnuti pravo bogatstvo! Odmah za njom na listi najtraženijih i najplaćenijih ovog leta su Sloba Radanović, Rada Manojlović, Aleksandra Prijović, Barbara Bobak i Dara Bubamara.

"Tea će ove letnje sezone oboriti rekorde u zaradi na domaćoj estradi. Nastupaće skoro svako veče, a cena njenih nastupa je porasla, pa nije ni čudo što će do kraja leta zaraditi čak 690.000 evra! Ona za tezgu traži 15.000 evra, a ove sezone je već zakazala 46 nastupa", rekao je jedan estradni menadžer koji je insistirao na anonimnosti i dodao da je veliko iznenađenje priredio Sloba Radanović, koji je digao cenu nastupa na takođe 15.000 evra, kao i Tea, ali mu to nije smanjilo broj nastupa:

"Sloba je zakazao 34 nastupa i zaradiće 510.000 evra! Odmah za njim je Rada Manojlović, koja je rekorderka u broju nastupa tokom leta - imaće ih čak 51! Ona je 'jeftinija', traži 7.000 evra po tezgi, pa će na jesen biti bogatija za 357.000 evra".

F. S./ATAIMAGES Tea Tairović Promocija albuma

Njihova koleginica Aleksandra Prijović zaradiće čak 320.000 evra: "Prija se već navikla da drži velike koncerte, na kojima obično zaradi po 40.000 evra. Zakazala je osam velikih nastupa, pa će tako ukupno inkasirati 320.000 evra", ispričao je estradni menadžer i istakao da je u poslednje vreme na vrh isplivala Barbara Bobak: "Poslednjih godinu dana sve popularnija je i Barbara Bobak, koja će do kraja sezone imati 38 nastupa od po 6.000 evra i tako ukupno zaraditi 228.000 evra".

Instagram/barbara.bobak/printscreen Barbara Bobak

Iako će ovog leta skoro svi estradnjaci imati posla preko glave, Dara Bubamara kao da se malo umorila, pa je zakazala 17 nastupa, najmanje u odnosu na svoje kolege. Bubamara će samim tim zaraditi i manje novca: "Dara je odlučila da ovog leta radi manje nego obično. Ona za tezgu najčešće traži 7.000 evra i kako sada stoje stvari, do kraja sezone zaradiće 119.000 evra. Novac planira da uloži u nove muzičke projekte. Verujem da joj trenutno odgovara da nastupa manje, jer je odavno uspela da se materijalno obezbedi i ostvari mnoge planove", otkrio je menadžer.

Dara Bubamara napravila haos na nastupu u Budvi Kurir televizija

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović TikTok/aleksandraprljovic

(Informer/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!