Mnogi su se tresli pred njegovim oštrim kritikama u kulinarskim emisijama takmičarskog tipa, no sada je pokazao da je samo čovek od krvi i mesa, kao i svi ostali.
Poznati šef Gordon Remzi (58) zahvalio se lekarskom timu nakon uklanjanja bazalioma (bazalnog karcinoma kože), a na Instagramu je objavio fotografije i poruku o važnosti zaštite od sunca. Njegova objava izazvala je snažan talas podrške javnosti, kao i brojnih zdravstvenih organizacija.
Slavni kuvar podelio je dve fotografije nastale nakon zahvata - jednu sa flasterom i drugu sa šavovima ispod uha - i tom prilikom se zahvalio timu iz The Skin Associates na brzoj i efikasnoj intervenciji uklanjanja bazalioma. U poruci je posebno istakao važnost redovne upotrebe kreme za sunčanje.
Remzijeva objava izazvala je veliki broj reakcija i poruka podrške u komentarima, uz snažan fokus na značaj pregleda kože i odgovornog ponašanja na suncu. Organizacija Cancer Research UK javno mu je zahvalila na podizanju svesti o bezbednosti pri izlaganju suncu, uz preporuke da se boravi u hladu, nosi zaštitna odeća i redovno i obilno nanosi krema za sunčanje.
Kuvar poznat po britkom jeziku
Gordon Remzi poznat je po svom britkom jeziku, temperamentnom nastupu u kuhinji i bezvremenskim izjavama koje su postale viralne širom sveta. Evo nekih njegovih najpoznatijih i najčešće citiranih izjava:
- "Ova piletina je toliko sirova da još uvek prelazi ulicu".
- "Stavio si toliko ulja u ovo jelo da su SAD htele da ga okupiraju."
- "Čestitam... na najgorem jelu do sada u takmičenju."
- "Ovo nije pica. Ovo je greška koju treba zakopati u pustinji."
- "Ova riba je toliko živa da još uvek traži Nema."
- "Tvoje kuvanje je toliko loše da smrznuta hrana pored njega izgleda kao gurmanski obrok."
- "Poslužiš mi sirovo jaje i misliš da je to visoka kuhinja? Izađi!"
Bonus video:
Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!