• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko mi je stavio beli luk u hranu?!

Bivši kuvar britanske kraljevske porodice otkriva kako jedu kraljica Elizabeta II, prinčevi…

Daren Megrejdi radio je za britansku kraljevsku porodicu 15 godina, sve do smrti princeze Dajane 1997. godine. Pošto je palata nedavno saopštila da traži novog kuvara, on je za britanski "Telegraf" otkrio neke od tajni iz kraljevske kuhinje.

"Naravno da je veliki pritisak raditi za kraljevsku porodicu. Kuvate za ukupno 300 članova osoblja, kao i vladare raznih zemalja i druge uvažene goste. Ali ne smete zabraviti da kuvate i za jednu porodicu - tu ima dece, dvoje penzionera u poodmaklim godinama, i svako ima neku svoju naviku i stvari koje voli ili ne voli", rekao je on.

Kraljica tako najviše uživa u kornflejksu, večera srnetinu ili lososa, a jao onome ko joj u hranu stavi beli ili crni luk, kao i ljutu papriku. Za užinu traži čaj i kolače, koje nekada pojede sama, a nekada ih izmrvi i da svojim psima.

Prinčevi Vilijam i Hari bili su, kaže, obična deca koja su svakog dana tražila picu ili hamburgere. Jedino što je odmah "nestajalo" je čokoladna torta.

Princ Čarls drži svoju hranu odvojeno od obroka ostalih, i jede samo namirnice organskog porekla.

Megrejdi je dodao da je zapanjen što palata preko oglasa traži novog kuvara, jer je običaj da se do tog mesta dolazi sa nižih pozicija. On je, recimo, počeo u palati kao radnik koji ljušti šargarepe za konje kraljevske porodice.

(MONDO, foto Guliver/Getty images/Dan Kitwood)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE