• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šokovi" poznatih u 2013.

Izvor mondo.rs

Podsetite se čije su nas izjave, gafovi ili sunovrati zapanjili u protekloj godini.

Glumica Anđelina Džoli objavila je iznenada tekst pod nazivom "Moj medicinski izbor", u kojem je otkrila da se, daleko od očiju javnosti, podvrgnula ozbiljnoj operaciji. Glumičina majka preminula je od raka, a Džolijevoj je testiranjem utvrđeno da nosi gen odgovoran za kancer dojke i grlića materice.

"Zato sam odlučila da odstranim obe dojke, a planiram da uklonim i matericu i jajnike", napisala je Anđelina u tekstu koji je šokirao svet. Mišljenja su bila podeljena - jedni su joj aplaudirali na hrabrosti, dok su drugi smatrali da je "odlepila".

Da Džastin Biber ne barata temama koje se obrađuju u školi, a ne u autobusu za turneje ili holivudskim klubovima, znali smo odavno. Ali njegova izjava o Ani Frank naljutila je mnoge. Kada je Biber posetio Kuću Ane Frank, upisao se u knjigu gostiju i iskoristio tu priliku da se izreklamira.

"Zaista je inspiracija biti ovde. Ana je bila divna devojka. Nadam se da bi bila 'biliber'", napisao je Biber, aludirajući na to da bi devojčica koja važi za simbol stradanja u holokaustu bila samo još jedna od vrištećih tinejdžerki koje slušaju njegove pesme.

Možda najbolji komentar na ovu "aferu" dao je američki komičar Džo Garden.

"Šta ste se uzbudili oko toga što je Biber navodno napisao, naravno da je to izmišljotina. Svi znamo da on ne ume ni da čita, ni da piše".

Biber je na listi i zbog izjave da će se, u "zrelom dobu" od 19 godina, penzionisati. Krajem decembra, mlađani pevač objavio je da se zvanično povlači sa scene.

Diznijev lepotan Zek Efron važio je za idealnog mladog glumca. Igrao je u tinejdžerskim hitovima, romantičnim komedijama, imao slatku koleginicu pored sebe... I sve je to otišlo dođavola kada je u septembru iznenada objavljeno da se leči od zavisnosti od kokaina. Da stvar bude gora, samo što je izašao sa lečenja, pao je kod kuće i polomio vilicu, koju su lekari morali da mu zatvaraju žicom.

Za finu osobu koja po Holivudu nikada nije pravila scene važila je i oskarovka Ris Viderspun. Makar dok u maju nije popila previše, sela sa mužem u auto, a onda napravila scenu policajcu koji ih je zaustavio i tražio da duvaju u balon.

"Znaš li ti ko sam ja? Bićeš u svim novinama, uništiću te", pretila je glumica policajcu, a kasnije je priznala da se uopšte ne seća šta je lupetala te večeri.

Priču o propasti "fine" dece Holivuda nastavljamo slučajem Amande Bajns, koja je karijeru započela kao klinka u serijama, i nastavila popularnim tinejdžerskim filmovima. Ima samo 27 godina, a uspela je da se upropasti plastičnim operacijama i korišćenjem droge.

Na Twitteru je prozivala Rijanu, Drejka i druge, uglavnom govoreći poznatima afroameričkog porekla da su "rugobe", a vrhunac njenog ludila bio je kada se slučajno zapalila, i zbog toga završila na psihijatriji.

"Strašni" Sajmon Kauel ove godine je bio u centru pažnje medija, pošto je napravio dete udatoj ženi, odnosno ženi svog prijatelja. Nije bilo dovoljno samo što mu je ceo svet dobacivao "nisi joj valjda i dete napravio", Kauel je morao da dolije ulje na vatru i izjavama na tu temu. Između ostalog, rekao je da mu ne pada na pamet da menja pelene, i da detetu neće ostaviti ni centa.

"Bebeći" šok priredila je i glumica Hale Beri, koja je otkrila da u 46. godini čeka drugo dete. Proteklih godinu i po dana nisu bili baš lak period za oskarovku, pošto su se njen sadašnji dečko i bivši, sa kojim ima ćerku, potukli i napravili skandal. Onda je Hale objavila da čeka drugo dete, iako je već u poodmaklim godinama za trudnoću. Mada, i mi konja za trku imamo - domaća glumica Ljiljana Jakšić nedavno se porodila u 52. godini.

Listu završavaju dva poznata muškarca, čije su izjave o tome kako je teško biti slavan zaista zapanjile javnost. Obojica su svoj posao uporedili sa mnogo, mnogo "ozbiljnijim" i opasnijim profesijama od glume ili muzike.

Kanije Vest nedavno je rekao da se, tokom nastupa na koncertima gde dođe limuzinom i sve vreme ga čuva obezbeđenje, oseća kao "policajac ili vojnik". Zbog toga je "popio" otvoreno pismo od pravog policajca, koji ga je isprozivao da "držanje mikrofona nije baš isto što i držanje pištolja". Kanije je nedavno obećao da će ćutati narednih pola godine.

Tom Kruz je otišao još dalje, pa je snimanje filma uporedio sa odlaskom vojnika u Avganistan.

Šta li će tek reći u 2014?

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE