Zvezde i tračevi

Luka me je pretukao, a na sudu su me pitali "zašto si ga naglo budila"!

Izvor mondo.rs Izvor Informer

Nataša Bekvalac prvi put otvoreno o bivšem suprugu Luki Lazukiću.

Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je dušu za "Informer" i pričala o odnosu sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem, od kojeg se razvela nakon što je fizički nasrnuo na nju.

"Svaka žena, pre nego što stupi u brak, trebalo bi dobro da upozna svog partnera. Ja sam samo bila zanesena i zaljubljena. Odmah posle venčanja je krenuo pakao, a teret koji nosim kao javna ličnost nije mi dozvoljavao da o tome pričam. Probleme sam gurala pod tepih jer sam imala i rizičnu trudnoću, i posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu, nažalost, 40 dana po njenom rođenju, sve je kulminiralo," rekla je ona.

"Od prvog dana trpela sam psihičko i emotivno iživljavanje, a kao i svaka žrtva nasilja, bila sam odsečena od porodice i prijatelja, ostala sam bez samopouzdanja. On je bio moj izbor, i ja sam beskrajno zahvalna na Katji, Bog ti uzme, ali ti više da."

Nataša podvlači da se ono što je preživela konstantno "umanjuje", i da je i na sudu slušala pitanja koja su je retraumatizovala.

"On mene nije udario, već pretukao. Najeminentniji stručnjaci su veštačili moje povrede, koje nisam mogla samoj sebi da nanesem. Za mene je gore poniženje bilo sudski proces, kada su me pitali, mislite li da je u redu što ste muža naglo probudili? Pokušavali su da me naprave krivom, pa sam i sama pomislila da jesam, ali srećom, prepoznala sam tu zamku," rekla je ona.

"Na sudu sam rekla da mi ne treba ništa, pa ni novac, samo da moja deca imaju dobar odnos sa očevima. Hana ga ima, nadam se da će i Katja. On jeste za pet meseci tri puta video Katju, ali se nadam da će se to promeniti," zaključila je Nataša.