Zvezde i tračevi

Nove šok izjave Dare Bubamare: Posle "seljačke škole" - od*ebi bagro!

Dan pošto se izvinila za upotrebu termina "seljačke" kada je opisivala državne škole, pevačica uvredila novinare koji pišu o školi koju je ona završila

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Dara Bubamara nedavno je dala izjavu u kojoj je uporedila školu u kojoj ide njen sin sa državim koje je okarakterisala kao "seljačke škole".

Ona je zatim demantovala da je tako nešto izjavila, a potom je Internetom krenuo da kruži snimak na kojem se čuje Dara dok to izgovara.

Zato je sinoć u "lajvu" na Instagramu objasnila da je bila isprovocirana, pa je izgovorila "seljačke", kada je zapravo htela da ukaže na to "se u privatnoj školi koju pohađa njen sin ne upire prstom u njega jer mu je mama pevačica", kao i da je to škola u kojoj se ne pravi razlika među decom - "svi nose uniforme, a i roditelji dece se, uglavnom, bave javnim poslovima"..

Pevačica je podsetila i da je ona završila saobraćajnu školu, i to vanredno, jer nije mogla da pohađa i redovnu nastavu i da ide na nastupe.

Nakon što su mediji preneli šta je sve napisala, Dara se ponovo oglasila na Instagramu i napisala.

"Dobro, bre, novinari, bagro, da li je moguće da toliko se*ete? Od*ebite, hajde, nisam išla u školu, nisam ništa završila, ali sam zvezda zato velika i baš mi se može".

Pogledajte prilog s Darom Bubamarom:

Dara Bubamara: Karijeru sam gradila kuturno i urbano | Mondo TV
Izvor: MONDO

Tagovi