Zvezde i tračevi

Luka je zbog Sofije navodno prekršio izolaciju, a evo šta ona kaže na to!

Izvor mondo.rs

Manekenka otkriva da li je bilo sporne žurke, zbog koje će fudbaler dobiti "plavu kovertu", zbog kršenja pravila o samoizolacji.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"Protiv fudbalera Real Madrida i reprezentativca Srbije Luke Jovića podneta je krivična prijava zbog nepoštovanja samoizolacije po dolasku iz Španije u Beograd", piše "Politika" i dodaje:

"Jović je napustio karantin u Madridu i došao u Srbiju, da proslavi rođendan devojke Sofije Milošević, što se moglo videti na fotografijama na društvenim mrežama".

Manekenka Sofija Milošević negirala je za "Blic" tvrdnje da je bilo ikakve žurke zbog vanrednog stanja koje je proglašeno u Srbiji.

"Svi pišu da sam imala rođendansku žurku, a ja ne napuštam stan. O Luki ne mogu da pričam niti bilo šta vezano za njega da komentarišem, ali što se mene tiče, ja nisam rođendan ni proslavljala niti su bile ikakve žurke kako su pisale novine, a u ovakvoj situaciju u kakvoj se nalazi naša zemlja, ma ceo svet, sumanuto je razmišljati da neko organizuje žurke. I niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog", rekla je ona i dodala da zbog Lukinog ugovora ne može ništa da priča o njemu.

Ona ističe da potpuno poštuje pravila izolacije i da nudi pomoć komšijama kojima je to potrebno. 

"Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze", poručila je Sofija.