Džabe se trudite!

Evo kakvo je zdravstveno stanje Joksimovićevog kuma, obolelog od korone!

Izvor mondo.rs Izvor Srbija Danas

"Sve što je moglo da bude LOŠE, bilo je".

Izvor: ATA Images, Antonio Ahel

Ovu vest ranije je potvrdila njegova supruga Jovana, koja se sada ponovo oglasila i ispričala da je Bane u bolnicu primljen sa visokom temperaturom i pneumonijom oba plućna krila.

Možda će vas zanimati

"Sve što je moglo da bude loše u tom trenutku je tako i bilo. Prvih nekoliko dana je bila prava agonija, kako za njega, tako i za nas", rekla je Jovana i otkrila da je Bane sada prebačen na poluintenzivnu negu, što znači da postoji mali pomak.

"Ja sam juče pričala sa doktorkom koja je bila u smeni i ona mi je rekla da postoji mali pomak u lečenju, ali da je taj mali pomak, ali da je to još malo i nedovoljno da kažemo da je to onako kako bi mi voleli. Moram da kažem da su lekari učinili sve što je bilo u njihovoj moći. Dali su svoj maksimum i upotrebili su sve što im je dozvoljeno u lečenju da mu pomognu i da tok lečenja krene u boljem pravcu i moram ispred porodice da im se zahvalim za to", ispričala je ona za "Srbiju Danas".

U medijima se pisalo i da su Banetova pluća bila samo 30 posto u funkciji, kao i da je završio na respiratoru, a Jovana je ovim putem demantovala te navode.

"Najbolja stvar u celoj priči je to što on nije završio na respiratoru. Istina je da je sve vreme bio na kiseoniku, ali na respiratoru nije bio. Pričati o procentima rada njegovih pluća su proizvoljne informacije i ja sam prvi put u životu pristala da pričam za medije i da vam dam izjavu prvenstveno iz tih razloga. S obzirom da se radi o njegovom životu i zdravlju i iz poštovanja prema svim ljudima koji ovih dana zovu, kao i onima koji ga vole i poštuju, mislim da je bilo korektno da kažem da to nije tačna informacija. Nikada ni jedan lekar nam nije rekao da se radi o procentima koji se pominju", objasnila je Jovana.