Zvezde i tračevi

Skandal za skandalom - Depova bivša u TROJCI s poznatom manekenkom!

Autor Dragana Tomašević

Glumica Amber Herd biće saslušana na sudu zbog milionske tužbe koju je protiv nje podneo njen bivši suprug Džoni Dep. Biće saslušana i Kara Delevinj, koja je s njom i Elonom Maskom imala trojku...

Izvor: YouTube/Movieclips

Prošlo je već nekoliko godina kako je glumica Amber Herd optužila holivudskog glumca Džonija Depa da je nasilnik.

Herdova je u jednom novinskom članku do detalja opisala kakvo je nasilje preživela, zbog čega je zaradila tužbu od glumca tešku 50 miliona dolara.

Advokati Džonija Depa su izjavili da će sudu dostaviti snimke i slike sigurnosnih kamera koje dokazuju da je lažirala povrede, kao i da su slike modrica koje su obišle svet "bile šminka", a sada i da će na sud pozvati i njenu "prijateljicu Karu Delevinj".

Herdova se nedugo nakon rastanka od Depa viđala s Elonom Maskom - Dep tvrdi da je njihova romansa počela dok su još bili u braku, kao i da su se susreti dešavali u njegovom stanu u Los Anđelesu.

Sada je navodno otkriveno da je tim "susretima" pristustvovala i poznata manekenka Kara Delevinj, "koja je imala trojku s Amber i Maskom".

Britanski "Dejli Mejl" prenosi izjavu obezeđenja zgrade koje će svedočiti da su se "svo troje viđali u Depovom stanu", ali i izjavu prijatelja Amber Herd, koji je pred kamerama izjavio da "svo troje bili zajedno".

Advokati Džonija Depa će, navodno, zvati i Karu Delevinj da svedoči, kada počne suđenje po tužbi za klevetu koju je podneo njihov klijent.

Ni Herdova i manekenka se nisu oglašavale ovim povodom.