PROŠAO GOLGOTU!

Poznatom režiseru OPERACIJA SMANJENJA ŽELUCA pomogla da PREŽIVI KORONU!

Autor Anja Konstantinović

Za godinu dana TRI PUTA BIO U BOLNICI!

Izvor: Mondo

Slavni fotograf i reditelj Dejan Milićević pobedio je korona virus, izašao iz bolnice i trenutno se nalazi u samoizolaciji.

Ovo je treći put da je u poslednjih godinu dana bio na bolničkom lečenju, prvi put posle kratkotrajnog gubitka memorije, drugi zbog operacije želuca zahvaljujući kojoj je smršao 50 kg, i na kraju se tako pripremio za uspešnu borbu sa opasnim virusom.

"Hvala dragom bogu što sam išao na operaciju želuca, jer sam sada preživeo koronu. Sa 156 kilograma, koliko sam tada imao, sigurno ne bih preživeo koronu u onom stanju kojem sam dovežen u bolnicu. Hvala bogu da je stomak otišao, otišlo je 50 kilograma", rekao je on za "Kurir televiziju".

Milićević je imao obostranu upalu pluća i kako ističe da se samo malo kasnije javio u bolnicu završio bi na respiratorima, a ne kiseoniku.

"Ovo nije obična prehladica, ovo je pošast koja bukvalno odnosi ljudske živote. Ljudi su odlazili u čaršavima", istakao je on i apelovao na sve da se ponašaju odgovorno.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere - držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.