RASPITIVAO SE!

ČUJEM DA JE ROBIJALA, KALJA NAM PREZIME: Učesnica Zadruge trvdi da je sa Erom u srodstvu, on reagovao -"sramota me je"!

Autor Katarina Bojović

Era Ojdanić reagovao na tvrdnje učesnice Zadruge!

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Učešće Snežane Ojdanić u Zadruzi privuklo je pažnju mnogih, a naročito kada je pred milionskim auditorijumom priznala da je završila u belom roblju i zbog toga trudna bila u zatvoru.

Snežana je pre učešća istakla da je sa Erom Ojdanićem u srodstvu, a on je sada reagovao i istakao da "nikada za nju nije čuo".

"Čuo sam da je ta žena ušla, ali sam šokiran da je ostavila moj kontakt da je podržavam. Pošto ne znam ko je u pitanju, zvao sam neke rođake da se raspitam. To što se isto prezivamo ne znači da smo brat i sestra. Bože sačuvaj!"

"Raspitivao sam se ovde po Crnoj Gori, jer sam došao da poplaćam poreze i račune, i saznao sam da ta Snežana lepo peva i da joj je brat pevač. Eto, po muzičkoj liniji možda i jesmo rod, ali toliko dalek da se i ne poznajemo. Pa, ja ne mogu da živim od poziva, svi me zovu da me ispitaju ko je ona, pa kako je robijala, pa zašto je tetovirana i muškobanjasta", dodao je revoltirano.

"Ma, idi, bre, toliko me nisu zvali ni kada sam koronu imao i ležao u bolnici. Ne mogu da objasnim ljudima da ne znam o kome me pitaju. Baš mi žena napravi problem!"

(MONDO/ Star)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi