Zvezde i tračevi

DŽEJ JE ZA KNELETA URADIO NEŠTO O ČEMU SE DUGO PRIČALO: Ceo Sajam zajedno sa pevačem skandirao Kneževićevo ime (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Nakon ubistva opasnog momka posvetio mu ovaj veliki hit!

Izvor: ATA Images, Privatna arhiva

Ledenda narodne muzike Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini. Pozlilo mu je u nedelju, i u pevačev stan na Dorćolu je došla Hitna pomoć koja je pokušala da ga reanimira.

Etrada se sa velikim bolom i u suzama oprostila od kolege, koji je iza sebe ostavi neke od najvećih hitova narodne muzike, po kojima ćemo ga uvek pamtiti. 

Jedna stvar o kojoj se dugo pričalo jeste i ono što je svojevremeno uradio za ubijenog Aleksandra Kneževića Kneleta, momka s beogradskog asfalta.

Posle Kneletovog ubistva, porodica, prijatelji i kolege bili su šokirani, a prema rečima svedoka, u njegovom omiljenom kafiću ceo dan nije puštana muzika. Na sahranu mu je došlo nekoliko hiljada ljudi, a o njemu se i danas šire brojne urbane legende, pa tako i jedna koja ga dovodi u vezu sa poznatim pevačem narodne muzike.

Tako je Džej Ramadanovski 1992. godine na Beogradskom sajmu imao solistički koncert i pre pesme "Teško je živeti" rekao: "Ovo je za one koji više nisu sa nama. Ali šta da se radi, mi moramo da živimo dalje..."

Na kraju pesme, Džej i publika su skandirali Kneletovo ime, a kako je to izgledalo možete pogledati na snimku.

Džej Ramadanovski (1964-2020)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.