Svet gleda u nju

DŽENIFER LOPEZ SE SKINULA DO GOLE KOŽE: Krupni kadrovi sve oduševili, a jedan detalj iznenadio! (FOTO, VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Najprovokativniji video do sada!

Izvor: Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez odlučila je da obraduje fanove spotom za novu pesmu  "In The Morning", a ono što će videti u njemu će ih posebno obradovati.

Latino diva skroz, ali skroz gola!

Slavnu pevačicu u novom, najprovokativnijem spotu do sada, ćemo videti potpuno golu sa anđeoskim krilima, a njena najintimnija mesta na telu izložena su pogledima milionima ljudi širom sveta.

U trenucima kada je reč o krupnom kadru, zgodna 51-godišnjakinja vešto osmišljenim pozama uspeva da prikrije grudi i polni organ, ali je i dalje sve vrlo provokativno i vidljivo.

Ona sve iznenadila i kad je pokazala kako bi izgledala kao plavuša, a tokom cele njene karijere nismo imali prilike da je vidimo sa platinastom bojom kose.

Pogledajte golu Dženifer, kako i kako izgleda kao plavuša!

Inače, Džej Lo je kratak insert iz spota podelila i na svom Instagram nalogu, objasnivši pritom njegovu simboliku i poruku koju nosi.

"Tako sam uzbuđena što je pred vama spot za ovu pesmu. Pun je simbolike o mračnom, jednostranom odnosu i spoznaju da ne možete nikog da promenite... Možete da promenite samo sebe! Razmašite se svojim krilima i idite od bilo koga ili bilo čega ko zaista ne ceni sve ono što imate da ponudite", napisala je ona.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.